USB egen design

Twister
Twister USB-minne
Custom 3D
Custom 3D USB-minneDitt personliga USB-minne

USB-minne Producent erbjuder alternativet att helt själv kunna designa ditt USB-minne – för att vi ska kunna uppfylla dina önskemål. Inget är omöjligt i våra fabriker, vare sig det gäller färg eller form. Har du redan skapat en egen design? Du kan förse oss med den, så kan våra grafiska designers finjustera den. Har du inte tid att jobba på din egen design själv, kan du berätta om den till oss, så skapar vi ett unikt provexemplar åt dig.

Hur funkar det?

När ett koncept har bestämts (efter ditt godkännande), kommer vi att skicka ett digitalt provexemplar till dig. Så fort du har godkänt detta, kommer en av våra fabriker att skicka ett antal USB-minnen till dig för att vi ska kunna försäkra oss om att vi återigen har ditt godkännande. Efter det påbörjar vi produktionen av dina egendesignade USB-minnen. Under produktionen kommer tredje parter att föra ut kvalitetskontroller, för att försäkra om högsta möjliga kvalitet.

Leveranstiden för ditt egendesignade USB-minne

I genomsnitt tar det 3 till 4 veckor för oss att leverera dina USB-minnen till dig. Detta beror på när godkännandet av de digitala provexemplaren ägde rum.

 

 

 

 

 


 

Fördelar med att ha ett USB-minne skapad från din egen design

Promotional usb sticks