USB minne med tryck


See more promotional goods from Loopper


Marknadsför med hjälp av ett USB-minne med tryck

USB-minnen använda för marknadsföring är i sig väldigt praktiska företagsgåvor; de kommer att användas av dina affärspartners hela tiden. De blir påminda om ditt företags existens varje gång de använder sitt USB-minne. Detta är ett effektivt sätt att dra till sig och sitt varumärke uppmärksamhet.

 

Marknadsföring – USB-minnen med fyrfärgstryck eller gravyr

Vi har över 100 modeller i vårt sortiment att välja mellan, vilket ger dig stort utrymme när det kommer till att designa dina reklamobjekt. Det finns en design för varje tillfälle, vare sig de ska användas till ditt arbetsliv eller på din fritid. Nästan alla våra USB-minnen använder sig av fyrfärgstryck, eller gravyr. Modellen nedan är ett exempel på dessa.

Promotional usb stick printedPromotional usb stick engraved

USB-minne med tryck, hur funkar det?

Vi kan lägga till ett tryck av din logga på alla USB-minnen i vårt sortiment. Vilken tryckteknik som används beror på materialen du har valt, samt dina önskemål. Alternativen diskuteras nedan.

 

Screentryck, pad tryck, och fullfärgstryck

Screentryck och padtryck är tekniker som kan användas på dina USB-minnen med tryck. Vi kan lägga till ett tryck på ditt USB-minne som innehåller upp till 4 olika PMS-färger. Har du en logga som kräver ett fullfärgstryck, erbjuder vi även detta. Alla våra USB-minnen klarar av detta, förutom de i läder. Vill du att ditt USB-minne med tryck ska ha högsta möjliga kvalitet, behöver vi din logga som en EPS eller AI, med minimum 300 DPI.

 

USB-minne med gravyr

USB-minnen i trä och metall kan bli försedda med en logga genom att använda en gravyrmaskin. En lasergravyrmaskin garanterar en stilfull och modern logga och är effektiv när det kommer till små detaljer. Vill du att dina USB-minnen med tryck ska vara unika, är detta rekommenderat!

 

Präglat tryck

USB-minnen i läder funkar med präglat tryck. När det kommer till detta typ av tryck, är loggan lagd på materialet, eller är tryckt i materialet. Ett präglat tryck garanterar dig ett elegant och unikt resultat.

Promotional usb sticks