Powerbank egen design
Våra personligaste powerbanks

Varför skulle du inte vilja ha en powerbank med en design helt skapad av dig? Denna produkt ser till att din företagsgåva drar till sig maximal uppmärksamhet. Du får själv bestämma allt i din powerbank, allt från vilka material som ska användas, till vilken färg den blir. Helt från din egen design! Har du inte tid att komma på något kreativt till en konkret design? USB-minne Producent hjälper dig gärna. Vi kan finjustera din ungefärliga ide, eller så kan vi göra en helt ny, exklusiv design som vi skapat helt för att passa dina önskemål.

En design har skapats, vad är nästa steg?

När din egen design har skapats, skickar vi ett digitalt provexemplar till dig för att du ska kunna få ett första intryck av vad din powerbank kommer att se ut. Så fort du har godkänt detta provexemplar, kommer en av våra fabriker producera ett flertal prototyper. De här kommer också att skickas till dig för ditt godkännande. Endast när du har blivit helt nöjd med resultatet, kommer vi att påbörja produktionen. Under hela produktionsprocessen, kommer en auktoriserad tredje part att föra ut kvalitetskontroller, för att försäkra dig om högsta möjliga kvalitet.


Leveranstiden för din personligt designade powerbank

Efter godkännandet av provexemplaret skapat från din egen design, kommer det att ta ungefär 3 till 4 veckor innan din egendesignade powerbank blir levererad till den försedda adressen.


Fördelar med en egendesignad powerbank

Promotional usb sticks