Powerbanks med tryck


See more promotional goods from Loopper


Nuförtiden, när man vill vara tillgänglig 24 timmar om dygnet, är det ytterst irriterande när ens smartphones eller paddas batteri dör. Den bästa lösningen är en power bank, ett portabelt batteri som laddas via en USB-kabel.

Så det är ingen överraskning att ett ökande antal företag använder sig av ett tryck, till exempel deras logga, på diverse gadgets, som sedan används som en företagsgåva. Det är perfekt för marknadsföring! En powerbank med tryck kan därför vara till stort värde för ditt företag.

Powerbank med tryck, för marknadsföring

Det är möjligt att lägga till tryck på alla våra powerbanks. Här hos USB-Minne Producent erbjuder vi ett flertal olika sätt att lägga till ett tryck. Självklart beror tryck alternativen på materialet som använts till din powerbank, samt ditt eget val.

 

Screentryck, pad tryck, och fullfärgstryck

De här välkända tryck teknikerna kan enkelt användas för powerbanks med din logga. Hos USB-Minne Producent kan vi utföra ditt tryck i 4 olika färger. Det här gäller även PMS-färger. Har du en företagslogga som kräver fullfärgstryck du vill ha tryckt på din powerbank? Inga problem hos USB-Minne Producent!

De här tryck teknikerna kan användas till alla powerbanks i vårt sortiment. För att försäkra dig om kvalitén i trycket, föredrar vi att du skickar din företagslogga som en AI eller EPS av minimum 300 DPI.

 

Powerbank med gravyr till ditt företag

En logga kan ingraveras i våra metall- och trä-powerbanks. Ingraverade loggar kommer inte att nötas bort eller blekna, vilket kan hända med tryck. Därför kommer din lasergraverade logga att ha samma livslängd som din powerbank. Tyvärr kan din gravyr ännu inte göras med färg, men det är fortfarande ett elegant kännetecken.

 

Beställ din powerbank med logotryck

Ge dina affärspartners en unik företagsgåva, genom att välja en av våra powerbanks med tryck. Kolla in vårt sortiment här. Du kan få en prisuppskattning – utan skyldigheter. Efter att ha tagit emot din förfrågan om en prisuppskattning, kommer en kundansvarig att kontakt dig. Den kundansvarige kommer att gå igenom förfrågan tillsammans med dig, och rådge dig angående vilka tryckalternativ som finns tillgängliga. Så fort vi har slutfört din beställning, kommer vi att påbörja den.

Innan produktionen påbörjas, kommer du att få ett digitalt provexemplar av din logga, för dig att godkänna. Efter godkännandet av loggan, kommer vi att leverera din powerbank med tryck inom 3 veckor. Är du under tidspress? Vi kan leverera dina objekt tidigare, dock tillkommer en extra avgift.

 

Klart och tydligt tryck

 

Vill du veta mer?

Har du frågor angående dina alternativ, eller angående något annat? Känn dig välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

 

Promotional usb sticks