Beställningsprocessen

Vårt sortiment

USB-minne Producent har det största USB-minne sortimentet i Nederländerna, vilken vi är stolta över. Alla våra USB finns tillgängliga online, så att vi kan dela med oss av vårt stora sortiment. Har du några frågor om några av våra USB-minnen? Våra kundansvariga finns alltid tillgängliga för dig. Vill du ha en titt på våra USB-minnen? Du är mer än välkommen att besöka vårt kontor, kaffe finns självklart!

 

Skicka en förfrågan om en prisuppskattning – utan skyldigheter

Skulle du vilja veta mer om ett specifikt USB-minne eller en powerbank? Du får en gratis prisuppskattning, genom att fylla i ett formulär som finns tillgängligt på produktsidan, eller genom att kontakta en av våra kundansvariga via telefon.

 

Lågprisgaranti

Vi erbjuder det lägsta priset för beställningar på över 100 objekt. Tack vare att vårt kontor och produktionslinje ligger i Kina, har vi möjligheten att utveckla, samt producera på ett väldigt effektivt sätt. Om det är så att du hittar ett billigare alternativ under produktionsperioden, kan du kontakta en av våra kundansvariga. De kommer att finna en lämplig lösning ihop med dig.

Innan produktionen har påbörjats, skapar vi ett digitalt provexemplar, så att du kan försäkra dig om att det ser bra ut. När denna har godkänts, kommer en prototyp att produceras, så att du återigen får godkänna den. Om du är glad över resultatet, påbörjar vi produktionen av din beställning. Är det något som inte når upp till dina förväntningar?

I så fall kommer vi att göra nödvändiga justeringar, så att ditt USB-minne uppfyller dina exakta krav.

 

Kvalitetskontroll

Så fort dina USB-minnen är klara, fortsätter de till en kvalitetskontroll. Dina USB-minnen kommer inspekteras en och en, angående deras tryck, överföringshastighet, samt kraft. Endast när alla USB-minnen har klarat det här testet, kommer de att förpackas och skickas till dig.

 

Leverans

Leveranstiden kommer att bero på dina krav. Leveranstiden för USB-minnen med tryck är ungefär 1 till 2 veckor, efter godkännandet av provexemplaret. Leveranstiden för USB-minnen gjorda utifrån din egen design, tar ungefär 3 veckor, efter ditt godkännande. Detta är på grund av komplikationer som kan uppstå under produktionsperioden. Är det viktigt att dina USB-minnen levereras snabbt? Hos USB-Minne Producent finns det möjligheten att få din beställning på samma dag som din order placerades. Det är även möjligt att hämta upp dina USB-minnen i Amsterdam.

Kundtjänst och FAQ


See more promotional goods from Loopper

Promotional usb sticks