Om oss

Vi har upprättat produktionslinjer i Kina, som är skötta genom våra kontor i Kina. Genom att utföra kvalitetskontroller, kan vi försäkra om hög kvalité bland våra USB-minnen. Vi kan därför även garantera att alla våra USB-minnen håller fast vid europeiska riktlinjer till 100 %.

Om USB-minne Producent

Sedan 2002 har USB-minne Producent strävat efter att förse våra nöjda kunder med USB-minnen av högsta kvalite, ihop med utmärkt service. De senaste åren har vi även erbjudit powerbanks, med tryck.

USB-minne Producent och Företags Samhällsansvar

Vi på USB-minne Producent lägger stor vikt på vårt samhällsansvar. Vi arbetar bara med fabriker med ordentliga arbetsförhållanden. Våra kontor, samt myndigheterna i Kina, undersöker regelbundet arbetsförhållandena noggrant. Vi erbjuder även USB-minnen i hållbara material. Vi söker alltid efter nya miljövänliga alternativ när det kommer till material, samt produktionen.

 

Varför Välja oss?

USB-minne Producent är del av European Incentive Premiums Concepts & Licensing. IEPC specialiserar i att öka din försäljning, samt kännedom om ditt varumärke, genom att skapa originella produkter, grafisk design, samt den slutliga produktionen.

 

Skulle du vilja veta mer om USB-minne Producent?

Känn dig välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!

 


See more promotional goods from Loopper

Promotional usb sticks