Nyckelband

Användbart tillbehör samt effektivt marknadsföringsverktyg

Ett nyckelband är ett band som man kan ha runt halsen eller handleden, och som kan användas för att fästas ihop med nycklar, brickor, eller USB-minnen. De finns i våra standardfärger, men vi erbjuder de även i PMS-färger. USB-minne Producent erbjuder nyckelband med eller utan tryck, för att passa just din budget.

 

USB lanyards

Varför ett nyckelband med tryck?

I och med att du har ett nyckelband med tryck, i form av din logga eller ditt företags slogan, har du även ett effektivt marknadsföringsverktyg – ett billigt sätt att sprida ditt företags image. Det bästa med ett nyckelband är att det är ett objekt som hela tiden är synligt, och syns därför ihop med din företagslogga. Den här reklamprodukten är perfekt för mässor, konferenser, eller andra event, där de kan ges ut, och på så vis dra till sig uppmärksamhet.

Trots att de är av hög kvalitet, säljer vi våra nyckelband till ett lågt pris. Tryck kan läggas till på båda sidor av bandet, beroende på dina önskemål. Försäkra dig om att ditt företag står ut i vilket event som helst, genom att förse dina nuvarande eller framtida kunder med en användbar accessoar.

Vill du veta mer om dina alternativ?

Känn dig välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!


See more promotional goods from Loopper

Promotional usb sticks